top of page

Sådan køber du vin

Processen for hvordan man køber vin. 1 Tilmeld dig vores vinbreve. 2 Modtag vinbreve med gode tilbud. 3 Afgiv din bestilling. 4 Modtag faktura, afhentningssted og tidspunkt. 5 Afhent din bestilling.

Vi har gjort det så simpelt som muligt, så du kan bruge tiden på at nyde din bestilling

  1. Tilmeld dig vores vinbreve ved at skrive til info@aarosinvin.dk

  2. Modtag vinbreve med gode tilbud flere gange om året

  3. Afgiv din bestilling til os ved at svare direkte på vinbrevet

  4. Modtag faktura, afhentningsadresse og tidspunkter for afhentning

  5. Afhent din bestilling

 

Levering af større ordre

Afhentning  af produkter sker som udgangspunkt i Aalborg, men har du afgivet en større ordre er der mulighed for at vi arrangere levering med en fragtmand mod betaling for fragten. Kontakt os pr. mail, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne herfor.

 

Tilmeld dig vores vinbreve

 

Når du tilmelder dig vores vinbreve, giver du os tilladelse til at opbevare og behandle dit navn, din mailadresse og dit mobilnummer. Du kan til hver en tid få udleveret, ændret eller slettet dine data hos os. Dette gør du ved at sende os en e-mail på info@aarosinvin.dk. Ønsker du at få dine data slettet, vil du ikke længere modtage tilbud om vin og olier.

Vi bruger din e-mailadresse til at:

  1. sende vinbreve flere gange årligt med tilbud om nye vine og olier, du kan købe

  2. sende e-mails om aftalte leverancer efter bestilling med fakturaer og kommunikation med specificeret aftale om afhentning

  3. sende opdaterede oplysninger om Aarosin Vin og din tilmelding til vores vinbreve

Vi bruger dit mobilnummer til at:

  1. komme i kontakt med dig, hvis vi ikke kan opnå kontakt til dig via e-mail, eller hvis vi finder det fordelagtigt, at korrespondancen foregår via sms/opkald, i forbindelse med en bestilling, leverance eller afhentning

bottom of page